Nieuwe voorzitter stelt zich voor

Hallo allemaal en prettig kennis te maken!

Dit is de eerste keer om jullie vanaf deze plek te informeren in de nieuwsbrief als kersverse voorzitter van Jazzworks. Ik zal mij eerst eens voorstellen; ik ben Pepijn van Berchum, 47 jaar oud en woonachtig in Son en Breugel. Ik speel sinds mijn 8e jaar trompet en heb in mijn muzikale verleden in diverse groepen gespeeld, waaronder een Bigband, een Harmonie en een dweilorkest. Na een muzikale pauze, mede door een verblijf in het buitenland, ben ik 2 jaar geleden gestart met het spelen van jazz, in het combo 'Muziek maken met vrienden' en bij Jazzworks. Het is voor mij een hele omslag te improviseren, uit mijn hoofd te spelen en een akkoordenschema voor mijn neus te hebben in plaats van nootjes van bladmuziek te spelen van linksboven naar rechtsonder. Dat gaat nog zeker niet vanzelf, maar ik geniet er wel van!
Jazzworks helpt mij bij deze muzikale reis en toen ik vorig jaar hoorde dat er een positie in het bestuur beschikbaar was ben ik als (aspirant)bestuurslid toegetreden om bij te kunnen dragen aan het realiseren van de doelstellingen van Jazzworks.

In de voorbereidingen van de ALV heeft Roel ter Weel aangegeven niet herkiesbaar te zijn als voorzitter. Gezien mijn eerdere bestuurservaring als vicevoorzitter bij een grote zwemvereniging en voorzitter van Harmonie Phileutonia heb ik mij kandidaat gesteld voor de rol van voorzitter en tijdens de ALV verkozen!

De afgelopen jaren zijn er diverse stappen gezet in het vergroten van de diversiteit van het aanbod van Jazzworks om onze leden nieuwe muzikale uitdagingen te bieden en ook nieuwe leden aan te trekken. Ik ben van plan deze lijn door te zetten om Jazzworks een gezonde vereniging te laten zijn en blijven.

Via deze plek wil ik Roel hartelijk bedanken voor zijn bijdrage aan Jazzworks, in de rol als voorzitter en voorgaande rollen! Roel heeft op een uitstekende manier het bestuur en de vereniging voorgezeten en het is voor mij een eer en uitdaging om in zijn voetstappen te mogen treden. Gelukkig heeft Roel mij alle steun en hulp aangeboden tijdens mijn opstartperiode.

Nogmaals, bedankt Roel en tot ziens bij de JazzWorkout!

Dan rest mij niets anders dan iedereen te groeten vanaf deze plek en ik hoop verder kennis te maken met jullie op één van onze volgende activiteiten. Ik sta open voor suggesties, feedback en vragen, dus twijfel niet om contact met mij op te nemen indien je iets kwijt wilt over onze mooie vereniging!

Roel ter Weel en Pepijn van Berchum

Vorige
Vorige

Maart nieuws

Volgende
Volgende

Nieuwe lokatie voor JazzWorkout